In stoc

Bicicleta de echilibru Wishbone 3 in 1 - originala

Pret special 799,00 RON Pret standard 999,00 RON
SKU
1010
Invata sa umbli, sa mergi cu bicicleta si sa iti mentii echilibrul!
Bicicleta Wishbone 3 in 1 - un produs TIME Magazine Design 100. 
Bicicleta Wishbone este o bicicleta premium 3 în 1, recomandată pentru copiii avand varsta cuprinsa intre 12 luni si 5 ani. Este fabricata din lemn de mesteacan și eucalipt recoltate responsabil, cu cleiuri și
finisaje non toxice și ambalaje reciclate. 
Se transformă de la antemergator sau tricicleta de împins, la bicicleta de echilibru mica pe 2 roti si apoi in bicicleta de echilibru mare - trebuie doar sa intoarceti cadrul unic Wishbone și sa reglați înălțimea scaunului la 28-46cm. 
Bicicleta Wishbone 3 in 1 este totodata una dintre cele mai mici dar și cele mai înalte biciclete de echilibru de pe piața. Descrisa ca fiind cea mai buna bicicleta de echilibru, bicicleta Wishbone 3 in 1 
depășește standardele de siguranță ale jucăriilor europene, americane și australiene. 
Caracteristici:
- înălţimea ajustabilă a scaunului: de la 28 la 46 mm
- greutatea cadrului bicicletei: 3.8 kg
- greutatea cu cadrul cu roţi: 5.4 kg
- greutatea bicicletei, în pachet: 7 kg
- cauciucuri umflate: 12 inci
- fabricată din: mesteacăn uscat, crescut într-o plantaţie fără chimicale; bumbac organic; materiale reciclate pentru împachetare
- îndeplineşte si depaseste standardele de siguranţă pentru USA, Europa, Australia şi Noua Zeelandă.
Recomandata copiilor avand varsta cuprinsa intre 12 luni la 5 ani. 
Este fabricata pentru uz exterior, dar nu uitați să o depozitați în interior!

Povestea Wishbone Design Studio

Povestea studioului Wishbone Design a început în 2005. Wishbone Design Studio e o familie a unor neo-zeelandezi, care la momentul acela trăiau în New York. Rich este dintr-un orăşel mic din Noua Zeelandă, si din dorinţa de aer, spaţiu, natură şi cer liber, in timpul cand locuia în New York îşi petrecea aproape toată ziua în Central Park.
Prima bicicletă Wishbone a fost creată din dorinţa de a le oferi celor trei copii o parte din copilăria minunată pe care ei ca părinţi au avut-o. 
Rich a creat designul şi prototipul de la prima bicicletă Wishbone în baia lor din New York. De acolo studioul lui a ajuns sa fie un garaj în Wellington şi ulterior în locaţia in care este acum. Astazi, bicicleta Wishbone e vândută în toată lumea şi e un mare hit!
Studioul Wishbone accepta provocarea de a crea designuri care să transforme experienţa copiilor, de a reduce consumul, de a livra un produs prietenos cu mediul înconjurător şi de a aduce oamenii, copiii, împreună.
Folosind materiale naturale şi reciclabile, Bicicleta Wishbone reinventeza total modul in care învaţă un copil să folosească o bicicletă. Totodata inlocuieşte mai multe produse pe care le-aţi fi cumpărat, şi copilul le-ar fi folosit, stricat şi aruncat. Bicicleta Wishbone 3 in 1 este perfectă pentru orice îşi poate dori un copil cu varsta între 1 şi 5 ani, şi nu mai este nevoie să-i cumpăraţi şi alte produse.
Wishbone Design Studio are ca scop crearea de produse atat de bune incat sa produca o schimbare in utilizatorul acestora. Aceasta este filozofia care sta in spatele tuturor produselor Wishbone.
- designul este făcut cu inteligenţă şi stil,
- numărul bicicletelor fabricate este mic, dar ele sunt făcute astfel cu mult drag şi cu suflet
- susţine mediul, ecologia, comunităţile, familia, copilăria sănătoasă
- susţine conducerea prin imaginaţie
- stimuleaza capacitatea de socializare a copiilor.
Suportul pentru mediu, pentru social, pentru etică, se regăseşte peste tot în studioul Wishbone Design şi în produsele lor. Wishbone design are un scop în a-şi îmbunătăţi continuu toate aceste concept. 
Scurt istoric:
- în noiembrie 2007 Wishbone Design s-a lansat în Noua Zeelandă, sprijinind asociaţia New Zealand Heart Children în competiţia anuală de biciclete din jurul lacului Taupo.
- în decembrie 2007 Wishbone Design hotărăşte să se folosească de serviciile băncii ANZ Bank, cea care oferă cel mai mare suport pentru planetă din toată lumea, numită astfel de Dow Jones Sustainability Index în 2007, 2008 şi 2009.
- în februarie 2008 se lansează Wishbone Bike.
- în mai 2008 firma adoptă politica “fără plastic în ambalaje”
- în august 2008 firma adoptă politica reducerii emisiilor de carbon şi a gazelor de seră. De asemenea, materialele de marketing se imprimă doar pe materiale fără clor şi reciclate.
- în septembrie 2008 se lansează prima bicicletă de ediţie limitată: designul Endangered Snail încurajează protecţia biodiversităţii şi o planetă sănătoasă
- în februarie 2009, la Târgul Internaţional de Jucării de la Nurnberg, participă cu un Eco Stand, făcut din cutii de MDF uşor şi reciclat. Întregul display a fost transportat din Noua Zeelandă în Germania în bagaj.
- în mai 2009, Bicicleta Wishbone a fost listată în topul 100 a celor mai plini de influenţă oameni şi produse ECO, de Revista Time, Green Design 100.
- în august 2009, pentru un audit de încredere, s-a trecut la acreditarea ISO9001 pentru manufacturare. S-a început procesul pentru acreditarea socială şi etică ICTI pentru manufacturier.
- în septembrie 2009 s-a lansat şaua din silicon pentru bicicletă. Manufacturarea siliconului foloseşte mai puţină energie şi apă decât plasticurile alternative, nici un chimical din petrol şi foloseşte din plin materiale crude naturale.
- în noiembrie 2009, geanta pentru produsele de rezervă ale bicicletei e fabricată din bumbac organic. Cutia bicicletei are un design nou, cu panouri refolosibile, pentru a reduce pierderile legate de împachetare.
- în decembrie 2009 se lansează a doua ediţie limitată de biciclete, Koru, care celebrează diversitatea, comunitatea şi construirea unui viitor împreună.

 

Mai multe informatii
Varsta 1-2 ani
Scrieti propria recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, Conectati-va or Creati-va cont
To Top