In stoc

Magna-Tiles Geometric Solids set magnetic (33 piese)

224,00 RON
SKU
13033-MGT
 • Acest fantastic set de piese magnetice in culori mate, intense, le va oferi copiilor nenumarate posibilitati de a isi dezvolta creativitatea si imaginatia, explorand unghiurile si creand noi forme.
 • Cu 33 de piese solide, colorate in culori diferite pe fiecare fata, Magna-Tiles Geometric Solids 33 este setul perfect de pornire pentru orice constructor Magna incepator.
 • Aceste piese solide, mate, in culori intense, au magneti in interiorul lor care ii vor ajuta pe cei mici sa construiasca orice isi imagineaza. Copiii pot crea diverse figuri geometrice plane si in spatiu (patrate, prisme, triungiuri, cuburi, piramide și alte forme geometrice) explorand astfel matematica si relatiile in spatiu.
 • Setul contine 33 de piese: 10 patrate mici, 3 patrate mari, 4 triunghiuri isoscele, 4 triunghiuri dreptunghice, 4 triunghiuri echilaterale, 8 triunghiuri noi.
 • Aceste placi magnetice solide, mate si intens colorate sunt de dimensiuni potrivite si usor de utilizat, indiferent daca se realizeaza o suprafata plana sau o constructie 3D.
 • Pe pachet sunt redate cateva modele de constructii insa, imediat ce le vor incerca pe acestea, copiii isi pot testa imaginatia, construind o multime de modele uimitoare. Pentru inceput piesele se pot stivui, apoi se pot realiza modele plane si forme 3D, cu timpul trecandu-se la realizarea de constructii complexe.
 • Fiecare piesa are magneti pe margini, insa este un secret capacitatea unica de a se atrage reciproc, chiar si atunci cand sunt rotiti invers.
 • Toate seturile Magna-Tiles sunt compatibile intre ele.
 • Magna-Tiles Geometric Solids 33 poate constitui un cadou minunat sau poate completa cu succes orice colectie Magna-Tiles.
 • Castigatoare a nenumarate premii pentru excelenta in educatie, seturile magnetice de constructie Magna-Tiles sunt locul unde matematica, stiinta, creativitatea si imaginatia se intalnesc.
 • Magna-Tiles mentine active timp indelungat interesul si atentia copiilor si constituie un excelent instrument de dezvoltare a abilitatilor spatiale, tactile, motorii fine, de constructie si modelare, matematice si geometrice.
 • Dezvolta gandirea logica si critica, rationamentul matematic, abilitatile de rezolvare a problemelor spatiale, imaginatia si creativitatea. In plus, Magna-Tiles face ca invatarea sa fie distractiva, mareste timpul si capacitatea de concentrare a copiilor, mentinandu-le atentia ocupata cu ceva educațional.
 • Magna-Tiles sunt folosite in scoli, gradinite, locuri de joaca, in centre pentru copii, in muzee pentru copii si in multe case din toata lumea. Parintii, educatorii si copiii de toate varstele iubesc Magna-Tiles!
 • Seturile magnetice de constructie Magna-Tiles sunt sigure pentru copii, nu contin BPA, ftalati, PVC, latex sau materiale toxice, respectand standardele internationale de calitate si siguranta CE, EN71, ASTM și CPSIA.
 • Dimensiuni pachet: 33 x 30 x 6 cm
 • Premii Castigate: – Dr Toy’s 10 Best Educational Products Award (premiul Dr. Toy pentru cel mai educativ produs); – Early Childhood News Directors Choice Recognition Award (un premiu care recunoaste excelenta in design si in fabricarea produselor pentru copii. Premiul acesta sta la baza alegerilor creselor, gradinitelor si scolilor din SUA, atunci cand cumpara produse sigure, durabile si potrivite pentru institutiile lor.); – Parents Choice Gold Award (medalia de aur, care se da doar produselor de cea mai inalta calitate, fiind studiat inclusiv procesul de fabricatie si factorul uman); – National Parenting Publications Award – medalia de aur pentru una din cele mai bune jucarii disponibila acum pentru copii. NAPPA ofera premii jucariilor care ajuta la dezvoltarea inteligentei copiilor; – Teachers Choice Award – ca produs de excelenta in clasa; – Cea mai buna jucarie pentru copii, din partea Asociatiei Americane a Magazinelor pentru Copii; – Creative Play: Teaching Resources 4 – 7 years; – Castigator Academics Choice la categoria ”Jucarie pentru creier”; – Valtech Magna-Tiles au castigat Sigiliul de Recomandare al Global Educator Institute (GEI), fiind astfel plasate intre cele mai bune produse de invatare disponibile in prezent. – Magna-Tiles au fost selectate de Institutul de Cercetare INSPIRE pentru Inginerie Pre-universitara ca o jucarie ce promoveaza gandirea inginereasca si designul; – Recomandat de Parents Choice; – Brain Child Award – pentru jucaria cu cea mai mare valoare educationala; – Toy Testers – cea mai educativa jucarie – medalia de aur;
Mai multe informatii
Varsta 3-7 ani
Scrieti propria recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, Conectati-va or Creati-va cont
To Top