In stoc

MINIMODELE 1:16 BR3A - Claas Nectis 267 F

129,90 lei
SKU
2110B

Tractorul Claas Nectis de la Bruder are un aspect foarte realist, respectand in detaliu caracteristicile modelului real. Claas, specialistul in echipamente agricole, a inceput recent sa ofere o gama completa de tractoare. Printre primele sale modele se numara si Nictis, care este destinat in principal utilizarii in podgorii si livezi. Datorita motorului puternic, designului special al sasiului si al unghiului volanului extrem de inclinat, este ideal pentru zonele cu spatiu limitat.

Acest tractor poate fi manevrat cu usurinta chiar si pe teren accidentat. Geamul expansiv al cabinei ofera soferului o vizibilitate clara.

Tractorul Claas Nectis are caracteristicile tipice Bruder si poate fi combinat cu toate echipamentele agricole disponibile. Modelul este intr-o versiune de baza fara incarcator frontal, dar si intr-o versiune in care dispune de acest incarcator.

Detalii tehnice: greutatea din fata detasabila, receptor pentru incarcator frontal, cuplaj standar fata-spate, osie plutitoare cu directie de rulare, cauciucuri de rurale, bara de directie suplimentara.

ATENTIE! Produsul este recomandat copiiloravand varsta de 3 ani+.

Dimensiuni: 25.2 x 12.9 x 15 cm. Scala 1:16.

Mai multe informatii
Varsta 3-7 ani
Scrieti propria recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, Conectati-va or Creati-va cont
To Top