Termeni si conditii

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.tiniminitoys.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Acest document tine loc de contract incheiat intre Tini Mini Toys SRL si Client. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului www.tiniminitoys.ro, care este intretinut si administrat de Tini Mini Toys SRL, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

Se definesc urmatorii termeni:

Tini Mini Toys SRL - societate comerciala cu sediul in Cluj-Napoca, str Caisului, nr 9, Cluj-Napoca, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/5679/20.09.2017 si CUI RO38244754, avand cont deschis la Banca Transilvania, IBAN: RO22BTRLRONCRT0414443401, email: office@tiniminitoys.ro, telefon: 0744669403.

Vizitator: persoana care acceseaza site-ul www.tiniminitoys.ro

Client: persoana fizica sau juridica care emite o comanda pe site-ul www.tiniminitoys.ro.

Comanda: obiect al contractului dintre Tini Mini Toys SRL si Client, prin care Clientul cumpara online produse de pe site-ul www.tiniminitoys.ro, obligandu-se sa le plateasca, iar Tini Mini Toys SRL se ocupa de livrarea respectivelor produse, direct sau prin terte parti, pe baza intelegilor comerciale incheiate cu terti. Prezentul contract devine valabil in momentul in care Tini Mini Toys SRL confirma solicitarea Clientului.

Tini Mini Toys SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi precum si orice modificari ale structurii site-ului www.tiniminitoys.ro sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

 

OBIECTUL CONTRACTULUI

Obiectul prezentului contract reprezinta Comanda de catre Client a unor produse si servicii specificate pe acest site la momentul Comenzii.

 

OBLIGATIILE TINI MINI TOYS SRL

Tini Mini Toys SRL se obliga sa respecte termenii acestui contract, legislatia existenta in Romania la momentul inceperii derularii acestui contract si pe cea valabila ulterior, precum si sa ofere suport si informatii legate de produsele si serviciile oferite pe acest site.

 

OBLIGATIILE CLIENTULUI

Clientul se obliga sa respecte termenii acestui contract, legislatia existenta in Romania la momentul inceperii derularii acestui contract si pe cea valabila ulterior si sa efectueze in conditii legale plata comenzii, inainte sau la livrare, in functie de modalitatea de plata aleasa de acesta la momentul efectuarii comenzii. 

 

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.tiniminitoys.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web si orice alte date este proprietatea Tini Mini Toys SRL si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a Tini Mini Toys SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a Tini Mini Toys SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Accesul la informatiile continute pe site-ul www.tiniminitoys.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Tini Mini Toys SRL, fara acordul scris al acesteia.

 

ERORI, OMISIUNI

Uneori se poate întâmpla să existe informații pe site-ul nostru care conțin erori de ortografie, inexactități sau omisiuni cu privire la disponibilitate sau la descrierea produselor, prețurilor, promoțiilor și ofertelor. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile.

 

LIMITARI ALE RESPONSABILITATII

Tini Mini Toys SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi, care includ, dar nu se limiteaza la 

 

FORTA MAJORA

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat (incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti). Tini Mini Toys SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea efectuarii livrarii, dar va anunta Clientul si se va incerca identificarea unei solutii.

 

DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Tini Mini Toys Toys SRL si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre Tini Mini Toys SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

POLITICA DE PRETURI

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si sunt exprimate in lei.

Preturile afisate sunt finale, Tini Mini Toys fiind firma neplatitoare de TVA.

Tini Mini Toys SRL va putea desfasura campanii promotionale referitoare la produsele afisate pe site. In cadrul campaniilor desfasurate, pretul initial va fi afisat taiat (barat), iar pretul final, cel redus, va fi semnalizat cu rosu.

Expedierea produselor se va realiza in intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii exceptand duminica si sarbatorile legale. Costul transportului este 15 lei indiferent de greutate sau adresa de livrare pentru comenzi sub 300 lei si este gratuita pentru comenzi mai mari de 300 lei. Livrarea produselor la adresa indicata de client in comanda se face prin firme de curierat rapid in 1-5 zile (exceptie fac perioadele in care volumul de colete livrate de firmele de curierat este foarte mare - campania Black Friday, luna decembrie - cand intervalul de livrare ar putea fi mai lung). In cazuri exceptionale, in care produsul comandat nu se afla in stoc la momentul plasarii comenzii, veti fi anuntat in legatura cu posibilitatea de livrare la o data ulterioara.

MODALITATI DE PLATA

Pentru achizitionarea produselor de pe site-ul Tini Mini Toys, aveti la dispozitie 3 modalitati de plata:

1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

2. Transfer bancar: plata prin transfer bancar se face doar in baza facturii emise de Tini Mini Toys SRL, in urma confirmarii comenzii (email sau telefonic). Livrarea marfii se va face numai dupa confirmarea efectuarii platii.

Date bancare: Beneficiar: Tini Mini Toys SRL

Cont: RO22BRTLRONCRT0414443401 deschis la Banca Transilvania

Cont: RO09TREZ2165069XXX036898 deschis la Trezoreria Statului

3. Ramburs: la preluarea coletului de la agentul de curierat se achita contravaloarea produselor comandate, suma fiind exact cea care va este confirmata dupa finalizarea comenzii.

 

DREPT DE RETRAGERE

Inainte de expedierea produselor, clientii www.tiniminitoys.ro au dreptul si pot anula oricand comenzile plasate pe site fara niciun cost din partea acestora, contractul incheiat considerandu-se incetat de drept la anularea comenzii. Confirmarea incheierii contractului este transmisa clientului sub forma confirmarii comenzii plasate prin intermediul emailului.

 

RETURNAREA PRODUSELOR FARA INVOCAREA UNUI MOTIV

In baza dreptului de retragere stipulat de prevederile legale, clientii www.tiniminitoys.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati, anuntand in prealabil vanzatorul (prin email, sau telefonic) despre intentia de returnare. Costul returului va fi suportat de client (acesta poate efectua returul cu orice firma de curierat, dar nu cu Posta Romana; nu lucram cu Posta Romana). Va rugam nu returnati coletele solicitand rambursarea sumelor prin plata ramburs (primirea lor va fi refuzata). In cazul in care clientul se razgandeste cu privire la achizitie, din momentul plasarii ei si pana in momentul livrarii, si refuza primirea primirea coletului de la curier, costul returului va fi suportat de Tini Mini Toys. 

Clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor nefolosite, nemontate (daca este cazul) – adica in starea in care au fost primite, numai in ambalajul original nedeteriorat, nedesfacut si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. Tini Mini Toys va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii contractului de catre client. 

Prevederi OUG 34/2014:

"(1) Cu excepţia cazurilor prevăzute la art. 16, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14.

(2) Fără a aduce atingere art. 10, perioada de retragere menţionată la alin. (1) expiră în termen de 14 zile de la: a) data încheierii contractului, în cazul contractelor de prestări de servicii; b) ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a produselor, în cazul contractelor de vânzare, sau: (i) în cazul în care consumatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs; (ii) în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese; (iii) în cazul contractelor pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată, ziua în care consumatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de consumator, intră în posesia fizică a primului produs; [...]

(3) Părţile contractante îşi îndeplinesc obligaţiile contractuale pe parcursul perioadei de retragere conform prevederilor prezentei ordonanţe de urgenţă.

Obligaţiile care revin profesionistului în cazul retragerii

(1) Profesionistul rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea consumatorului, inclusiv, după caz, costurile livrării, fără întârziere nejustificată şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului în conformitate cu art. 11.

(2) Profesionistul rambursează sumele menţionate la alin. (1) folosind aceleaşi modalităţi de plată ca şi cele folosite de consumator pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care consumatorul a fost de acord cu o altă modalitate de plată şi cu condiţia de a nu cădea în sarcina consumatorului plata de comisioane în urma rambursării.

(3) Fără a aduce atingere alin. (1), profesionistul nu este obligat să ramburseze costurile suplimentare în cazul în care consumatorul a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferită de profesionist.

(4) Cu excepţia cazului în care profesionistul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele, în cazul contractelor de vânzare, profesionistul poate amâna rambursarea până la data recepţionării produselor care au făcut obiectul vânzării sau până la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform căreia acesta a trimis produsele către profesionist, luându-se în considerare data cea mai apropiată. 

Obligaţiile consumatorului în cazul retragerii

(1) Cu excepţia cazului în care profesionistul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele, consumatorul returnează produsele sau le înmânează profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

(2) Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepţia cazului în care profesionistul acceptă să suporte acele costuri sau în care profesionistul nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie suportate de consumator. În cazul contractelor în afara spaţiilor comerciale, în cazul cărora produsele au fost livrate la domiciliul consumatorului la momentul încheierii contractului, profesionistul preia produsele pe cheltuiala sa dacă produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate în mod normal prin poştă.

(3) Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru consumator în a-şi exercita dreptul de retragere. Indiferent de situaţie, consumatorul nu este responsabil pentru diminuarea valorii produselor în cazul în care profesionistul a omis să îl informeze cu privire la dreptul de retragere în conformitate cu art. 6 alin. (1) lit. h).

(4) Profesionistul trebuie să poată face dovada diminuării valorii produselor care rezultă diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor.

(5) Atunci când consumatorul îşi exercită dreptul de retragere după transmiterea cererii în conformitate cu art. 7 alin. (3) sau cu art. 8 alin. (8), consumatorul plăteşte profesionistului o sumă proporţională cu ceea ce s-a furnizat până la momentul în care consumatorul a informat profesionistul cu privire la exercitarea dreptului de retragere, în raport cu acoperirea totală a contractului. Suma proporţională care trebuie plătită profesionistului de către consumator este calculată pe baza preţului total convenit în contract. Dacă preţul total este excesiv, suma proporţională este calculată pe baza valorii de piaţă a ceea ce s-a furnizat.

(6) Consumatorul nu suportă costurile pentru: a) prestarea serviciilor sau furnizarea de apă, gaze naturale sau energie electrică, atunci când acestea nu sunt puse în vânzare într-un volum limitat sau cantitate prestabilită, sau energie termică furnizată, în totalitate sau parţial, în cursul perioadei de retragere, în una dintre următoarele situaţii: (i) profesionistul nu a furnizat informaţii în conformitate cu art. 6 alin. (1) lit. h) sau i); (ii) consumatorul nu a cerut expres ca prestarea să înceapă în timpul perioadei de retragere în conformitate cu art. 7 alin. (3) şi cu art. 8 alin. (8); b) furnizarea, în totalitate sau parţial, de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, în una dintre următoarele situaţii: (i) consumatorul nu şi-a dat acordul prealabil expres cu privire la începerea prestării înainte de sfârşitul perioadei de 14 zile menţionate la art. 9; (ii) consumatorul nu a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi pierde dreptul de retragere în momentul în care îşi dă consimţământul; (iii) profesionistul nu a furnizat confirmarea în conformitate cu art. 7 alin. (2) sau cu art. 8 alin. (7).

(7) Cu excepţia celor prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la prezentul articol, exercitarea dreptului de retragere nu atrage răspunderea consumatorului."

 

RETURNAREA IN CONDITIILE IN CARE PRODUSUL ESTE DEFECT

Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 24 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita Tini Mini Toys inlocuirea componentelor defecte (daca inlocuirea este posibila), respectiv returnarea produsului/produselor. Returnarea se va putea face numai in ambalajul original nedeteriorat si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau – daca acest lucru nu este posibil – poate primi inapoi suma platita pentru acel produs. 

Daca produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la office@tiniminitoys.ro in maxim 12 ore de la primirea produselor.

GARANȚIILE ASOCIATE PRODUSELOR

Toate produsele comercializate de către site-ul www.tiniminitoys.ro beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare (Ord. 140/2021) și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale, și provin din surse menționate de fiecare producător în parte. Garanțiile comerciale nu afectează garanția legală privind conformitatea produsului.

Produsele de folosință îndelungată (de exemplu turnuri de joacă, căsuțe de gardină, etc ) beneficiază de garanție de folosință între 6 luni și 2 ani, în funcție de tipul fiecărui produs, în conformitate cu politică comercială a producătorului, fapt atestat de certificatul de garanție care va fi emis fie direct de către producător, fie de către tiniminitoys.ro, și care se va introduce în colet la expediere. Certificatul de garanție va cuprinde detaliile necesare (durata, locul service-ului autorizat, condiții de utilizare, condiții de înlocuire a pieselor în bune condiții a produsului respectiv, etc). Lipsa certificatului de garanție al produsului trebuie semnalată în maxim 48 ore de la recepția mărfii pe adresa office@tiniminitoys.ro. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

Produsele de uz curent (de exemplu jucării educative din lemn, jucării din plus etc ) nu beneficiază de garanție de folosință. Totuși, potrivit legislației în vigoare, toate produsele comercializate pe www.tiniminitoys.ro beneficiază de garanție de conformitate și pentru vicii ascunse. Astfel, oricare produs care nu are aceleași calități că și produsele care au fost prezentate că mostre sau model, nu corespund oricărui scop declarat pe site-ul nostru sau nu își păstrează parametrii de calitate și performanță normale pentru astfel de produse, se consideră lipsa de conformitate și beneficiază de garanție de conformitate. Produsul care nu este conform sau prezintă vicii ascunse vor fi fie înlocuite, fie restituită contravaloarea acestora în cazul în care nu pot fi înlocuite.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Tini Mini Toys SRL se obligă să respecte dispozițiile Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrare datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, denumit în continuare GDPR, Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic și O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

Pe site-ul www.tiniminitoys.ro, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul crearii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Tini Mini Toys SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Tini Mini Toys SRL colectează datele dumneavoastră personale numai ca urmare exprimării consimțământului acordat prin bifarea opțiunii corespunzătoare atunci când vă înregistrați contul de client.

Utilizatorul are opțiunea de a alege dacă dorește să primească informații despre campanii promoționale, anunțuri, etc. Datele colectate cu privire la newsletter și alerte sunt confidențiale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Tini Mini Toys SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informarile despre eventualele promotii, anunturi etc.

Tini Mini Toys SRL se obligă să administreze datele personale furnizate în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate și atâta timp cât Utilizatorul deține un cont de utilizator activ. Atunci când datele personale nu vor mai fi necesare pentru realizarea scopurilor mai jos menționate vor fi șterse.

Tini Mini Toys SRL poate furniza datele personale ale Clienților altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai pentru scopurile menționate la punctul 7.9, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii bancare, furnizorilor de servicii de marketing.

Tini Mini Toys SRL colectează următoarele categorii de date cu caracter personal: nume, prenume,  adresa de livrare, adresă de e-mail, username și parolă, numărul de telefon, date de geolocalizare/ date de trafic.

Scopul colectării datelor cu caracter personal este:

- informarea Clienților privind evoluția și starea Comenzilor inclusiv confirmarea comenzii și emiterea facturilor;

- trimiterea ofertelor promoționale prin comunicări electronice;

Clienților le sunt garantate drepturile prevăzute de Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrare datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de a accesa datele furnizate, dreptul de a modifica, rectifica sau șterge datele, dreptul de a descărca datele sau de a solicita transferarea acestora către un alt operator, dreptul de a se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale.

Pentru a putea beneficia de drepturile specificate, identitatea utilizatorului va trebui verificată.

Utilizatorul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate în baza unei cereri formulate către adresa de e-mail office@tiniminitoys.ro. 

Refuzul furnizării următoarelor date personale determină imposibilitatea finalizării comenzii: nume, prenume, adresa de livrare, adresa de email, număr de telefon, modalitate de plată.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.


COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului www.tiniminitoys.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate office@tiniminitoys.ro, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Tini Mini Toys SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.


DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Tini Mini Toys SRL se obligă să respecte dispozițiile Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrare datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, denumit în continuare GDPR, Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic și O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

Copyright © 2023 Tini Mini Toys . Toate drepturile rezervate.