Modalitati de plata

Pentru achizitionarea produselor de pe site-ul Tini Mini Toys, aveti la dispozitie 3 modalitati de plata:

1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

2. Transfer bancar: plata prin transfer bancar se face doar in baza facturii emise de Tini Mini Toys SRL, in urma confirmarii comenzii (email sau telefonic). Livrarea marfii se va face numai dupa confirmarea efectuarii platii.

Date bancare: Beneficiar: Tini Mini Toys SRL

Cont: RO22BRTLRONCRT0414443401 deschis la Banca Transilvania

Cnt: RO09TREZ2165069XXX036898 deschis la Trezoreria Statului

3. Ramburs: la preluarea coletului de la agentul de curierat se achita contravaloarea produselor comandate, suma fiind exact cea care va este confirmata dupa finalizarea comenzii.

Copyright © 2023 Tini Mini Toys . Toate drepturile rezervate.