In stoc

Casa din forme geometrice HAPE

279,00 RON
SKU
9103839

Casuta de papusi. Un univers în miniatură, unde copiii să poată orândui după bunul plac lumea mică a păpuşilor!

Casa se poate reconstrui dupa placul inimii celui mic, caci camerele sunt reprezentate de forme geometrice, care pot fi reasezate in nenumarate pozitii.

Casuta este formata din trei structuri: triunghi, dreptunghi, trapez; Dreptunghiul este impartit in doua camere; Toate camerele includ o fereastra mare decupata;

Casuta include 2 figurine cu membre flexibile, din cablu de sfoara flexibil.

Mobilierul cuprinde un TV, suport TV, 2 scaune, o toaleta, chiuveta cu oglinda, cuptor, frigider, lampa, masuta de exterior, 2 fotolii; Peretii structurii sunt colorati pe ambele parti: verde, rosu, albastru.

Toate cele trei structuri masoara: L14,60cm x l29,21cm x I12,06cm

Toate piesele sunt realizate din lemn durabil Vopseaua este pe baza de apa; Sunt realizate manual pentru utilizare de lunga durata. 

Copiii vor petrece ore, zile, luni în şir cu căpuşorul vârât în încăperile minunate, unde vor scotoci cu degetele peste tot şi vor creea o viaţă aşa cum au văzut în jurul lor, ori se vor inspira din filme sau desene.

Vor fi fascinaţi de-a dreptul, căci o astfel de căsuţă nu e altceva decât o invitaţie la poveşti. Joaca le va dezvolta abilitatea de a explora, de a fi curioşi, de a-şi etala personalitatea şi preferinţele, de a inventa.

Construindu-si singuri căsuţa, copiii descoperă formele, culorile materialele şi au ocazia să le combine după preferinţe, aceasta activitate ajutându-i să devină mai expresivi şi mai încrezători în părerile proprii.

Dezvolta:

- abilitati motrice de finete

– dexteritatea, coordonarea ochi mana si manipularea obiectelor.

- rezolvarea problemelor

– prin logica, potrivire, relatii spatiale, gandire critica, si intelegera cauzei si a efectului.

Acest joc se poate juca si in doi sua mai multi, astfel copii isi dezvolta abilitatea de cooperare, comunicare, negociere si spiritul de competitie.

Recomandat de la 3 ani!

Mai multe informatii
Varsta 3-7 ani
Scrieti propria recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, Conectati-va or Creati-va cont
To Top