In stoc

Educatia acasa - Asculta indiciile -HAPE

109,00 lei
SKU
9104009
Copiii îşi vor folosi propiile lor cuvinte pentru a se exprima pentru a ghida unul pe celălalt în selectarea secvenţei corectă.

Ce vor deprinde?

- Comunicare

- Aptitudine de a asculta

- Dezvoltarea limbajului

- Cooperare şi muncă în echipă

Conţinut

- 4 benzi de joc a câte 4 imagini, cât şi benzi de joc ale căror secvenţe sunt inversate (pentru cel care ascultă instrucţiunile)

- 32 cărţi de joc imprimate şi pe faţă şi pe verso (pentru vorbitor)

Pe locuri. Fiţi gata. Start. Alegeţi o bandă de joc şi setul de cărţi de joc care i se potriveşte, banda de joc fiind pentru jucătorul care va asculta şi setul de cărţi pentru cel care va vorbi.

Cum ne jucăm? Cel care va asculta va avea banda de joc în faţa sa. Copilul care va vorbi va avea cărţile de joc în faţă. Acesta îi va da indicii despre imaginea care o are celuilalt jucător. Apoi, acesta o va plasa pe banda de joc în dreptul imaginii similare. Când cel care ascultă va potrivi toate imaginile de pe banda de joc, bulina colorată din partea de stânga sus de pe fiecare carte de joc trebuie să aibă aceaşi culoarea ca banda de joc. Odată deprins, puteţi mări miza prin faptul că aţi putea spune vorbitorului să utilezeze doar un număr de cuvinte, pentru a învăţa cum să sorteze cuvintele şi a le allege cât mai bine.

Categorie Educatie acasa
Materiale Lemn, Vopsea bazata pe apa, hartie
Piese 36Mai multe informatii
Varsta 3-7 ani
Scrieti propria recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, Conectati-va or Creati-va cont
To Top