Masa de foosball COLOR Sand, Rene Pierre

8.299,00lei
in stoc
SKU
RP1119
Comanda pana la ora 14:00, pentru ca produsele sa fie expediate in aceeasi zi lucratoare!
Masa de foosball COLOR de la Rene Pierre este un obiect decorativ foarte popular. Prin urmare, COLOR isi va gasi locul perfect in camera de zi sau in sufragerie. Componentele meselor de foosball de la RENE PIERRE au ramas identice de mai bine de 70 de ani, astfel incat acest joc isi pastreaza toate calitatile, in special, setul exceptional de bare telescopice de la RENE PIERRE cu jucatori din metal insurubati, suprafata sa de joc gerflex, intoarcerea sa centrala a mingii si robustetea mobilierului care ii confera o stabilitate optima.

Masa de foosball COLOR de la Rene Pierre este un obiect decorativ foarte popular. Prin urmare, COLOR isi va gasi locul perfect in camera de zi sau in sufragerie.

Alegand masa de foosball COLOR, veti regasi senzatiile jocului de fotbal de masa autentic, realizat initial in Jura. Din 1952, compania franceza RENE PIERRE a proiectat mese de foosball care imbina calitatea jocului, robustetea si usurinta intretinerii.

Intr-adevar, daca designul a evoluat, componentele meselor de foosball de la RENE PIERRE au ramas identice de mai bine de 70 de ani, astfel incat acest joc isi pastreaza toate calitatile, in special, setul exceptional de bare telescopice de la RENE PIERRE cu jucatori din metal insurubati, suprafata sa de joc gerflex, intoarcerea sa centrala a mingii si robustetea mobilierului care ii confera o stabilitate optima.

Masa de foosball Color este complet pre-asamblata, ambalata cu grija in carton. 10 minute de asamblare sunt suficiente pentru a atasa cele 4 picioare. Si acum, e randul tau!

Dimensiuni: 153 x 105 x 90 cm

Greutate: 73 kg Garantie: 2 ani

Asamblare: se livreaza pre-asamblata. Lucrari de efectuat: montaj picioare si manere, montaj contoare.

Asamblare simpla si rapida: in 10 minute, doua persoane. Instructiunile de asamblare insotesc produsul. Fabricata in Franta in Chalon-sur-Saone

In ultimii 70 de ani, compania Rene Pierre a fost lider in proiectarea si fabricarea meselor de foosball si a meselor de biliard. Dezvolta produse care se potrivesc cel mai bine cu interioarele consumatorilor, urmand tendintele in materie de culori, forme si materiale, dar intotdeauna tinand cont de originea acestor jocuri: cafenele, baruri si sali de jocuri.

Mai multe informatii
Varsta7-10 ani
Scrieti propria recenzie
Doar clientii inregistrati pot adauga recenzii. Va rugam autentificati-va sau creati un cont in cazul in care nu aveti.
Copyright © 2023 Tini Mini Toys . Toate drepturile rezervate.