Masa de foosball FOOT, Rene Pierre

3.899,00lei
in stoc
SKU
RP1095
Comanda pana la ora 14:00, pentru ca produsele sa fie expediate in aceeasi zi lucratoare!
Masa pentru foosball FOOT este ideala atat pentru profesionisti cat si pentru cei care se initiaza in acest sport. Un model cu structura solida, ce ofera garantia unei constructii durabile.  Setul complet cu toate accesoriile necesare contine: 22 de jucatori asezati in stilul 1-2-5-3, contoare manuale, 2 mingi de pluta sau albe. Mesele de foosball Rene Pierre se evidentiaza prin componente cu finisaje de cea mai inalta calitate.

Masa pentru foosball FOOT este ideala atat pentru profesionisti cat si pentru cei care se initiaza in acest sport. Un model cu structura solida, ce ofera garantia unei constructii durabile. 

Setul complet cu toate accesoriile necesare contine: 22 de jucatori asezati in stilul 1-2-5-3, contoare manuale, 2 mingi de pluta sau albe.

Mesele de foosball Rene Pierre se evidentiaza prin componente cu finisaje de cea mai inalta calitate.

Material: suprafata de joc din panou melaminat.

Timp estimat necesar pentru asamblare: 1 ora/1 ora 30 minute, pentru doua persoane. Instructiunile de asamblare insotesc produsul.

Dimensiuni: 156 x 150 x 90 cm

Greutate: 57 kg

Garantie: 2 ani

Fabricata in Franta in Chalon-sur-Saone

In ultimii 70 de ani, compania Rene Pierre a fost lider in proiectarea si fabricarea meselor de fotbal si a meselor de biliard. Dezvolta produse care se potrivesc cel mai bine cu interioarele consumatorilor, urmand tendintele in culori, forme si materiale, dar intotdeauna tinand cont de originea acestor jocuri: cafenele, baruri si sali de jocuri.

Mai multe informatii
Varsta7-10 ani
Scrieti propria recenzie
Doar clientii inregistrati pot adauga recenzii. Va rugam autentificati-va sau creati un cont in cazul in care nu aveti.
Copyright © 2023 Tini Mini Toys . Toate drepturile rezervate.