Masa de foosball Leader, Rene Pierre

6.999,00lei
in stoc
SKU
RP1000
Comanda pana la ora 14:00, pentru ca produsele sa fie expediate in aceeasi zi lucratoare!
Cu designul sau tipic de fotbal de masa francez si caracteristicile sale tehnice similare cu fotbalul de masa din bistro-uri, modelul LEADER a devenit, fara indoiala, cel mai bine vandut model in Franta. Masa de foosball Leader este alcatuita dintr-un corp de culoarea fagului si picioare intarite negre, precum si o balustrada rosie. Contoarele de puncte sunt in culorile Frantei, adica albastru si rosu. Terenul de joc de linoleum verde asigura calitate inalta si ofera un aspect real. Este echipata cu bare telescopice de mare rezistenta si jucatori din metal in culorile albastra si rosie cu pantaloni scurti albi. Mesele de foosball Rene Pierre se evidentiaza prin componente cu finisaje de cea mai inalta calitate.

Cu designul sau tipic de fotbal de masa francez si caracteristicile sale tehnice similare cu fotbalul de masa din bistro-uri, modelul LEADER a devenit, fara indoiala, cel mai bine vandut model in Franta.

Masa de foosball Leader este alcatuita dintr-un corp de culoarea fagului si picioare intarite negre, precum si o balustrada rosie. Contoarele de puncte sunt in culorile Frantei, adica albastru si rosu. Terenul de joc de linoleum verde asigura calitate inalta si ofera un aspect real. Este echipata cu bare telescopice de mare rezistenta si jucatori din metal in culorile albastra si rosie cu pantaloni scurti albi.

Mesele de foosball Rene Pierre se evidentiaza prin componente cu finisaje de cea mai inalta calitate.

Caracteristici:

  • Baza cu intarituri care asigura o stabilitate foarte mare 
  • Bare telescopice de mare rezistenta, jucatori de metal
  • Putere si lovituri de precizie datorita covorasului de joc din linoleum 
  • Efecte sonore "Bowl"
  • Doua contoare de puncte
  • Sistem nou de bare culisante cu inele 

Livrata cu 2 mingi de pluta sau albe.

Asamblare: se livreaza pre-asamblata. Lucrari de efectuat: montaj picioare si manere, montaj contoare. Asamblare simpla si rapida: in 10 minute, doua persoane.

Instructiunile de asamblare insotesc produsul.

Dimensiuni: 153 x 105 x 95 cm

Greutate: 73 kg Garantie: 2 ani

Fabricata Franta in Chalon-sur-Saone

In ultimii 70 de ani, compania Rene Pierre a fost lider in proiectarea si fabricarea meselor de fotbal si a meselor de biliard. Dezvolta produse care se potrivesc cel mai bine cu interioarele consumatorilor, urmand tendintele in culori, forme si materiale, dar intotdeauna tinand cont de originea acestor jocuri: cafenele, baruri si sali de jocuri.

Mai multe informatii
Varsta7-10 ani
Scrieti propria recenzie
Doar clientii inregistrati pot adauga recenzii. Va rugam autentificati-va sau creati un cont in cazul in care nu aveti.
Copyright © 2023 Tini Mini Toys . Toate drepturile rezervate.