Casuta de gradina Summer Adventure House cu platforma cu loc pentru nisip, tobogan si leagan dublu (M29R), Wendi Toys

4.349,00lei
in stoc
SKU
M29R
Comanda pana la ora 14:00, pentru ca produsele sa fie expediate in aceeasi zi lucratoare!
Casuta de gradina Summer Adventure House, din lemn, de la Wendi Toys este perfecta pentru o joaca creativa si distractiva in gradina ta! O frumoasa casuta de joaca, moderna si eleganta din lemn, perfecta pentru copii pentru a-si descoperi propria lume in propria casuta de gradina. Summer Adventure House ofera oportunitati perfecte de joaca afara chiar si in conditii meteo nefavorabile. Este excelenta pentru activitatile copiilor, si de ce nu, pentru mici petreceri aniversare in propria casuta de gradina. Casuta poate fi folosita si ca depozit de jucarii si accesorii. Cu un design deosebit, casuta ofera cadrul perfect pentru multe momente frumoase cu parintii si prietenii de joaca.

Casuta de gradina Summer Adventure House, din lemn, de la Wendi Toys este perfecta pentru o joaca creativa si distractiva in gradina ta! O frumoasa casuta de joaca, moderna si eleganta din lemn, perfecta pentru copii pentru a-si descoperi propria lume in propria casuta de gradina. Summer Adventure House ofera oportunitati perfecte de joaca afara chiar si in conditii meteo nefavorabile. Este excelenta pentru activitatile copiilor, si de ce nu, pentru mici petreceri aniversare in propria casuta de gradina. Casuta de joaca pentru gradina poate fi folosita si ca depozit de jucarii si accesorii. Cu un design deosebit, casuta ofera cadrul perfect pentru multe momente frumoase cu parintii si prietenii de joaca.

Casuta este echipata cu balcon, raft pentru jucarii, jumatate de usa, obloane, tabla neagra de scris cu creta, scara, tobogan, platforma, cutie de nisip, leagan dublu, 4 bucati de ancorare la sol, scaun din plastic KBT. Casuta are si podea.

Specificatii:

- Culoare: Rosu / Alb / Natura

- Dimensiuni casa: (LxLxH) 120 x 120 x 155 cm

- Dimensiuni externe totale ale produsului: (LxLxH) 290 x 400 x 242 cm

- Dimensiunile culoarului usii: (LxH) 38 x 104 cm

- Inaltimea platformei: 90 cm

- Lungime tobogan: 175 cm

- Inaltimea de leagan: 200 cm

- Latimea leaganului: 205 cm

- Suprafata interioara: 0,81 (m2)

- Grosimea peretelui: 8 mm

- Acoperis impermeabil

- Grupa de varsta: 3-7 ani (Recomandarile de varsta au caracter de ghid)

- Numarul de pachete: 6

- Greutate totala: 101 kg

- Greutatea maxima combinata a utilizatorilor: 150 kg

Asamblare: Locul de joaca poate fi asamblat cu usurinta de catre cumparator, fara a fi nevoie de fixari suplimentare sau de instrumente speciale. Instructiunile de instalare si intretinere sunt detaliate pas cu pas si sunt usor de urmat.

- Locul de joaca este fabricat din molid nordic si este protejat impotriva insectelor si atacurilor fungice. Pentru picturi se utilizeaza o vopsea certificata pe baza de apa.- Indeplineste standardul european EN-71 "Siguranta jucariilor" pentru echipamentele de joaca pentru uz casnic.

- Toata cheresteaua folosita provine din padurile certificate FSC. Fiecare sistem este verificat si testat inainte de eliberarea din fabrica.

- Casele de joaca sunt sigure si ecologice.

- Intretinere: nu este necesara intretinere speciala. Ar putea fi tratat anual cu lac pentru lemn pentru a-l mentine mai sanatos.

Produs fabricat in Letonia.

Livrare:

-> comenzile platite cu cardul sau OP se expediaza cu firma specializata de transport;

-> comenzile plasate cu plata ramburs se expediaza cu firma de curierat;

Mai multe informatii
Varsta3-7 ani
Scrieti propria recenzie
Doar clientii inregistrati pot adauga recenzii. Va rugam autentificati-va sau creati un cont in cazul in care nu aveti.
Copyright © 2023 Tini Mini Toys . Toate drepturile rezervate.