Stoc epuizat

Turn de joaca cu 2 platforme, panou de catarare, 2 tobogane, 2 leagane, masuta de picnic cu bancute si lada de nisip (J101)

3.499,00 lei
SKU
J101
Locurile de joacă pentru uz rezidential cu turn de activitati de la Wendi Toys sunt destinate copiilor avand varsta cuprinsa între 3 și 10 ani. Turnul de activitati are o platformă pe două niveluri (la 120 cm și la 90 cm înălțime). Acesta permite copiilor mai mici să exploreze locul de joacă și să se bucure de toate activitățile propuse. Turnul este completat de o serie atrăgătoare de atașamente: leagăn dublu, lada de nisip cu capac și o masuta de picnic cu bancute.
Locul de joaca este echipat cu: platforme înalte de 120 cm, respectiv 90 cm, perete de cățărare, balcon, scară și mânere, leagăn dublu, masuta de picnic cu bancute, lada mica de nisip cu capac, 4 ancore de fixare, tobogan de 175 cm lungime, tobogan de 230 cm lungime.  
Specificatii: 
- Culoare: Natur 
- Dimensiuni turn: (L x L x H) 130 x 110 x 270 cm 
- Dimensiunile picioarelor turnului: (L x L) 44 x 69 mm 
- Înălțimea platformei: 120 & 90 cm 
- Înălțimea leaganului: 210 cm 
- Lățimea leaganului: 220 cm 
- Dimensiunile piciorului leagănului: (L x L) 44 x 69 mm 
- Dimensiunile exterioare totale ale produsului: (L x l x l) 290 x 340 x 270 cm
- Grupa de vârstă: 3-10 ani (Recomandările de vârstă sunt cu rol orientativ)
- Numărul de pachete: 7 
- Greutate totală: 109 kg 
- Greutatea maximă combinată a utilizatorilor: 150 kg 
Asamblare: Locul de joacă poate fi asamblat cu ușurință de către cumparator, fără a fi nevoie de fixări suplimentare sau de instrumente speciale. Instrucțiunile de instalare și întreținere sunt detaliate pas cu pas și sunt ușor de urmat.
  • Locul de joaca este fabricat din molid nordic și este protejat împotriva insectelor și atacurilor fungice. Pentru picturi se utilizează o culoare certificată pe bază de apă. 
  • Indeplinește standardul european EN-71 „Siguranța jucăriilor” pentru echipamentele de joacă pentru uz casnic. 
  • Toata cheresteaua folosita provine din pădurile certificate FSC. Fiecare sistem este verificat și testat înainte de eliberarea din fabrică. 
  • Casele de joacă sunt sigure și ecologice. 
  • Întreținere: nu este necesară întreținere specială. Ar putea fi tratat anual cu lac pentru lemn pentru a-l menține mai sănătos. 
  • Produs fabricat în Letonia.
Mai multe informatii
Varsta 3-7 ani
Scrieti propria recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, Conectati-va or Creati-va cont
To Top