In stoc

Docurile orasului NINJAGO (70657)

Pret special 934,99 lei Pret standard 1.099,99 lei
SKU
70657

Distreaza-te împreuna cu Lloyd, Cole si prietenii acestora la docurile orasului NINJAGO (70657 NINJAGO City Docks) si protejeaza orasul de atacurile lui Garmadon. Aceasta jucarie construibila super detaliata include un port cu macara functionala si barca, plus 2 niveluri de cladiri din Vechiul Oras pe 2, printre care se numara un magazin de verdeturi cu standuri care pot fi doborate si o rotiserie care se învarte. Setul contine si o cladire cu camera plina de harti si bucatarie/dormitor; atelierul unui sculptor si un dojo. Savureaza viata moderna din Orasul NINJAGO explorand Strada pe care se afla o ceainarie si o sala de jocuri cu reclame interschimbabile, jocuri construibile, aparat de racoritoare functional si un balon construibil în forma de porcusor atasat de acoperis. Setul include 13 minifigurine LEGO NINJAGO.

 - Include 13 minifigurine LEGO NINJAGO: Lloyd, Cole (în haine de zi cu zi), Garmadon, Soldatul Puffer, Runje, Chan Kong-Sang, Runme, Runde, Dareth, Lil’ Nelson, Mystake, Chad si Betsy (cu o figurina bebelus).

- Cladirea modulara este perfecta pentru o joaca usoara si distractiva; contine un port, nivelul inferior al Vechiului Oras, nivelul superior al Vechiului Oras si Strada.

- Nivelul inferior include: un magazin de verdeturi cu standuri ce pot fi doborate si o rotiserie; o poteca si atelierul unui sculptor cu o statuie construibila si diverse alte statui.

- Nivelul superior include: casa exploratorului Runde si a lui Mystake, si dojo-ul lui Dareth.

- In casa se afla o camera cu harti, glob pamantesc, sextant si un volum cu o carte de joc Atlantis colectionabila. Are usi glisante, plus o bucatarie/dormitor cu chiuveta, cuptor, paturi supraetajate, televizor si un acoperis cu puncte de atasare pentru 2 minifigurine.

- In dojo se afla 4 katane, 4 arme shuriken, suporturi pentru arme, o brosura cu informatii despre turneul lui Sensei Chen, 3 trofee si perete exterior cu un sul de pergament.

- Strada include ceainaria exploratorului si a lui Mystake, o sala de jocuri cu reclama, plus un stand de ziare cu 3 elemente NINJAGO.

- Camera de ceai are usa care se deschide si contine o tejghea, o balanta, un ceainic, o cana si 2 elemente NINJAGO.

- In sala de jocuri se gasesc 2 aparate construibile, un aparat de dulciuri, reclame alternative, automat de racoritoare care functioneaza, cu bancnota si 3 doze de suc, precum si un balon construibil în forma de porcusor atasat de acoperis.

- Armele includ sabia lui Lloyd, cele 4 katane ale lui Garmadon si motofierastraul lui Puffer.

- Printre accesorii se numara telefonul lui Cole, undita lui Runje, bancnota lui Chan Kong-Sang, ciocanul si dalta lui Runme, ghipsul lui Lil Nelson, cupa lui Chad si sticla lui Betsiy.

- Combina acest set cu 70620 Orasul NINJAGO pentru si mai multa distractie plina de aventuri cu ninja.

- Aceasta jucarie construibila masoara peste 37 cm înaltime, 38 cm lungime si 25 cm latime.

In categoria: LEGO Ninjago

  • Cod: 70657
  • Cod EAN: 5702016110715
  • Varsta recomandata: 12 + ani
  • Numarul pieselor in cutie: 3553

 

Mai multe informatii
Varsta Nu
Scrieti propria recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam, Conectati-va or Creati-va cont
To Top